Over bedrijfsuitje Rotterdam

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Rotterdam er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting in Rotterdam kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Rotterdam.

Beleef een onvergetelijk personeelsuitje in Rotterdam. Of u nu het Ik Hou van Holland spel, een Whatsapp Moordspel, een Mindf*ck workshop of een Happen, stappen, varen arrangement zoekt, bij bedrijfsuitjerotterdam.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Rotterdam organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals BredaDelftDen HaagDordrecht en Gouda. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Rotterdam

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook personeelsuitjes in:

Alblasserdam
Albrandswaard
Alphen aan den Rijn
Bergambacht
Bernisse
Binnenmaas
Bodegraven
Boskoop
Brielle
Cromstrijen
Dirksland
Giessenlanden
Goedereede
Gorinchem
Gouda
Graafstroom
Hardinxveld-Giessendam
Hellevoetsluis
Hendrik-Ido-Ambacht
Katwijk

Korendijk
Lansingerland
Leerdam
Leiderdorp
Leidschendam-Voorburg
Liesveld
Lisse
Maassluis
Middelharnis
Midden-Delfland
Nederlek
Nieuw-Lekkerland
Nieuwkoop
Noordwijk
Noordwijkerhout
Oegstgeest
Oostflakkee
Oud-Beijerland
Ouderkerk
Papendrecht

Pijnacker-Nootdorp
Reeuwijk
Rijnwoude
Rijswijk
Schoonhoven
Strijen
Teylingen
Vlist
Voorschoten
Waddinxveen
Wassenaar
Westland
Westvoorne
Zederik
Zoetermeer
Zoeterwoude
Zuidplas
Kaag en Braassem
Hillegom